AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 4.10.2017

Ilves ja Felipe Aspegren jatkosopimukseen

Ilves ja Felipe Aspegren jatkosopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

Ilves ja laitapuolustaja Felipe Aspegren ovat allekirjoittaneet kauden 2019 loppuun asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Helsinkiläislähtöinen Aspegren liittyi Ilveksen vahvuuteen joulukuussa 2015. Sitä ennen hän oli pelannut yhden kauden mittaisia jaksoja neljässä eri Veikkausliigaseurassa.

Sähäkkä laituri on vakiinnuttanut paikkansa Ilveksen puolustuksessa ja ajoittain keskikentällä. Ensimmäisellä kaudella kertyi 27 liigaottelua ja yksi maali. Tällä kaudella Aspegren on esiintynyt 26 pelissä. Hyvät otteet johtivat myös valintaan Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen kesä- ja elokuussa.

23-vuotias "Felppu" on syntynyt Kolumbiassa, mutta muutti Suomeen alle kouluikäisenä. Hän on kolunnut läpi Suomen nuorisomaajoukkueet 16-vuotiaasta lähtien. Tavoitteet ovat Veikkausliigan mitalitaistelun lisäksi pitkällä tähtäimellä ulkomaan pelikentillä.

– Totesin jo ensimmäisen Ilves-vuoteni jälkeen, että Suomen sisällä en vaihda joukkuetta. Täällä on hyvä olla ja hommat toimivat. Tampere on mukava kaupunki ja tuttu minulle entuudestaan. Sukulaisia ja perhettä asuu täällä. Totta kai olisi hienoa pelata joskus ulkomailla isoilla kentillä, mutta se kuvio on vielä ihan auki, Aspegren toteaa.

– Nyt taistellaan mitaleista. Pelit ovat kulkeneet koko joukkueella hyvin. Olen löytänyt omiin suorituksiini tasaisuutta. Välillä tulee sitä ailahtelevaa "vanhaa Felppua" esiin, mutta Jallu (Wiss) tuntee tyylini. Hän sanoo kyllä heti, jos harjoituksissa tai peleissä tulee korjattavaa. Sitä kautta olen kehittynyt paljon.


JJK-Ilves torstaina 12.10. kello 18.30 Harjun Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia