AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 5.9.2017

VPS:n Koskimaa pelikelpoinen HJK-ottelussa

VPS:n Koskimaa pelikelpoinen HJK-ottelussa

Ville Koskimaan pelikielto kumottiin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n Ville Koskimaa ei ole pelikiellossa perjantain HJK-ottelussa huolimatta kentältäpoistosta edellisessä ottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Koskimaa sai ennen maaottelutaukoa punaisen kortin kahden keltaisen siivittämänä ottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Tämä tarkoitti yhden ottelun automaattista pelikieltoa.

Tilanteessa Koskimaa antaa syötön keskialueella, minkä jälkeen eteen juosseen IFK Mariehamnin pelaajan jalka jäi ikävästi Koskimaan jalan alle. Päätöksen tilanteessa teki ottelussa avustava erotuomari.

– Olen katsonut tilanteen jälkikäteen ja siinä Ville Koskimaa syöttää ja hyökkääjä laittaa jalan Villen jalan alle. Harmillinen tilanne, mutta ei missään nimessä keltaisen kortin arvoinen, kommentoi VPS-luotsi Petri Vuorinen tuoreeltaan IFK Mariehamn -pelin jälkeen.

VPS valitti tuomiosta viime viikolla ja valitus meni läpi. Näin ollen Koskimaan pelikielto peruuntui ja hän on käytettävissä perjantain ottelussa HJK:ta vastaan. Molemmat keltaiset kortit jäivät kuitenkin tilastoihin.

– Mielestäni se oli päivänselvä tilanne. Hyvä, että asiat menivät oikeutetusti, Vuorinen sanaili pelikiellon poistamisen jälkeen.


VPS-HJK perjantaina 8.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia