FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2017

VPS teki pitkän jatkosopimuksen Jerry Voutilaisen kanssa

VPS teki pitkän jatkosopimuksen Jerry Voutilaisen kanssa

Jerry Voutilainen jatkaa VPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura on tehnyt verkkosivujensa mukaan 2+1 -vuotisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Jerry Voutilaisen kanssa. Näin ollen Voutilainen nähdään Vepsun paidassa ainakin kauden 2019 loppuun saakka.

Voutilainen tuli Raitaan kaudeksi 2015 Kuopion Palloseurasta. Avauskaudellaan keltamustien kasvatti mies pelasi laitapakkina. Viime sesongin aikana pelipaikka kuitenkin vaihtui nuoruusvuosilta tuttuun keskikenttäpelaajan rooliin. Tällä kaudella Voutilainen on saanut pelata ja harjoitella terveenä ja 22-vuotias nuori mies onkin rytmittänyt ja rakentanut Vepsun peliä mallikkaasti keskikentän pohjapelaajana.

– Jerry tuli meille laitapakkina. Tausta hänellä oli kuitenkin nuoruudesta keskikenttäpelaajana ja sen takia hän siirtyi sille pelipaikalle. Jerryn kehitys on jatkunut hyvänä täällä ja hän on ottanut annetun vastuun hyvin vastaan. Odotukset ovat kovat Jerryn kohdalla tulevaisuutta ajatellen. Hänen myötä meillä on lisää johtajuutta kentällä ja sen ulkopuolella. Kehityskohteita löytyy puolustuspelaamisen ja fysiikan osalta, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi VPS:n sivuilla.

VPS:n joukkue viettää tällä viikolla maaottelutaukoa ja joukkue palaa harjoituksiin viikonlopun aikana.

VPS-HJK perjantaina 8.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia