AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2017

SJK-luotsi Roca: "Pyydämme anteeksi kannattajiltamme"

SJK-luotsi Roca: "Pyydämme anteeksi kannattajiltamme"

Manuel Roca oli pettynyt esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kotiyleisö joutui pettymään pahasti lauantaina, kun sarjajumbo JJK näytti toisella jaksolla seinäjokelaisille taivaan merkit.

Maalittoman taukotilanteen jälkeen JJK paineli omille teille ja 4-0-voittoon. SJK:n päävalmentaja Manuel Roca oli ottelun jälkeen allapäin, eikä selitellyt tappiota.

- Pyydämme anteeksi kannattajiltamme ja katsojiltamme. Olen pettynyt tulokseen ja toiseen jaksoon. Uskomme loppuu, kun olemme tappiolla. Se ei johdu taktiikasta. Täytyy taistella värien puolesta loppuun asti. Kannattajat ovat korkealla tasolle, meidänkin täytyy olla. Emme antaneet sitä, mitä he ansaitsevat, Roca sanoi.

- Puhuin koko viikon ottelun vaarallisuudesta. Tämä oli hyvä opetus, ettei saa aliarvioida vastustajaa.

Rocan mukaan SJK:ssa jokaisella on peiliin katsomisen paikka. Synninpäästön hän antoi kuitenkin pelikieltoista Mihkel Aksalua maalilla sijaistaneelle Paavo Valakarille.

- Jokaisen on tunnustettava virheensä. Minä tein virheen, pyydän anteeksi kannattajilta. Paavo oli hyvä, ja hän teki 0-0-tilanteessa hyvän torjunnan. Jos analysoi maaleja, niin ei niistä voi Paavoa syyttää.

Suitsutusta Rocalta sen sijaan tuli vierasjoukkueelle.

- Täytyy antaa tunnustusta JJK:lle. Heidän tilanteensa on vaikea, ja silti he taistelevat. Sitä haluan myös omalta joukkueeltani.

- Myös HJK:ta vastaan kaikki loppui 0-2-maaliin. Reagoimme siihen otteluun oikein, ja voitimme kaksi peliä. Jos haluamme taistella mitaleista, me emme voi lopettaa pelaamista. Ei häviäminen haittaa, jos antaa kaikkensa. Joukkueen on taisteltava yhdessä, sanoi Roca.


Lisää uutisia