AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.34 // 25.8.2017

SJK:n Tahvanainen lauantaista: "Tulee kiihkeä peli voitosta"

SJK:n Tahvanainen lauantaista: "Tulee kiihkeä peli voitosta"

Timo Tahvanaisella on kova luotto omiinsa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK isännöi lauantaina Jyväskylän JJK:ta Seinäjoen OmaSp Stadionilla. SJK on ennen ottelua noussut mukaan mitalikamppailuun toden teolla ja on vain voiton päässä Veikkausliigan kakkosijasta.

- Erittäin tärkeä voitto FC Lahdesta viime viikonloppuna. Voitto antaa uskoa, että voimme ottaa kovia päänahkoja joukkueilta, jotka ovat kovassa iskussa. Olemme saaneet parannettua kauden aikana puolustuspeliämme selkeästi, mikä antaa mahdollisuuden voittoon joka ottelussa. Hienoa myös, että olemme vaikean alkuvuoden jälkeen mukana taistelemassa mitaleista. Senkin myötä on ihan eri tavalla intoa loppukauteen, kertoo SJK:n puolustaja Timo Tahvanainen seuransa verkkosivuilla.

- Tästä on siten hyvä jatkaa lauantain JJK-matsiin, joka on viimeinen peli ennen maajoukkuetaukoa. Molemmilla joukkueilla on paljon pelattavaa sarjassa, joten uskon, että tulee kiihkeä peli voitosta. Kumpikaan joukkue on tuskin valmis tyytymään tässä tilanteessa tasapeliin. Ei ainakaan SJK, toteaa Tahvanainen.

SJK-JJK lauantaina 26.8. klo 18.00 OmaSP Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia