AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2017

Ennakko: PS Kemi-FC Inter

Ennakko: PS Kemi-FC Inter

PS Kemi isännöi lauantaina FC Interiä Kemissä. Veikkausliigan ottelu alkaa kello Sauvosaaren Urheilupuistossa kello 17.00.

Inter lähtee peliin revanssimielellä. Kolme viikkoa sitten se vieraili edellisen kerran Kemissä, mistä se joutui lähtemään paluumatkalle 2-1 tappio niskassaan.

Kemiläiset ovat olleet Interille vielä kanto kaskessa. Viidestä keskinäisestä Veikkausliigassa pelatussa ottelussa he ovat voittaneet Interin neljästi. Yksi otteluista on päättynyt tasan.

– Kieltämättä näyttää hyvältä kun taaksepäin katsoo. Mutta niillä tuloksilla ei ole nyt merkitystä, uusi ottelu on aina uusi ottelu. Varsinkaan viime kauden tuloksilla ole mitään tekoa, molemmat joukkueet ovat uusiutuneet niin paljon. Uskoisin silti, että Inter tulee helkutin lujaa ja heillä voi olla ekstralataus päällä, otaksuu PS Kemin valmentaja Jari Åhman seuransa verkkosivuilla.

Interin päävalmentaja Fabrizzio Piccareta puolestaan myöntää turkulaisten verkkosivuilla, etteivät joukkueiden väliset tilastot mairittele Interiä.

- Tilastot meidän ja PS Kemin välillä eivät ole mairittelevat. Pyrimme tietenkin saamaan muutoksen niihin huomenna, sanoo Piccareta.

Inter on hävinnyt kaksi viimeisintä ottelua. Piccareta ei usko onneen tai muihin vippaskonsteihin parempien tulosten saamisessa. Tulokset tulevat työnteon ja hyvin organisoidun pelaamisen kautta.

- Pyrimme viemään pelaamistamme eteenpäin ja saamaan sitä kautta parempia tuloksia otteluista. Mielestäni olemme hyvällä tiellä tässä ja voimme lähteä luottavaisesti huomiseen peliin, toteaa Piccareta.

Interin poissaolijoiden lista ottelussa on pitkä. Timo Furuholm sovittaa varoitustilin täyttymisestä johtuvaa pelikieltoa. Vammojen takia sivussa vastaavasti ovat Niko Markkula, Mika Ojala, Kevin Mombilo, Guy Gnabouyou, Mika Mäkitalo, Lucas Garcia ja Njazi Kuqi.

– Interin poissaolojen varaan ei kannata laskea yhtään mitään. Heillä on niin laaja rosteri, että paikkaajia löytyy jokaiselle pelipaikalle, Åhman varoittaa.

PS Kemi haluaa saada tuekseen mahdollisimman laajan katsojajoukon. PS Kemi ja otteluisäntä Kemin Konepalvelu Oy lahjoittavat ottelun jokaisesta katsojasta 0,50 euroa Länsi-Pohjan Keskussairaalan lastenosastolle, mikäli 2 000 katsojan tavoite ylittyy.


PS Kemi - FC Inter lauantaina 19.8. kello 17.00 Sauvosaaren kentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut, PS Kemin verkkosivut
Lisää uutisia