FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 14.8.2017

​Tucon ja Noubissin yhteistyö Ilveksessä alkoi hyvin

​Tucon ja Noubissin yhteistyö Ilveksessä alkoi hyvin

Marius Noubissi oli tehokkaana Ilves-debyytissään.

Ilveksen uusi hankinta Marius Noubissi paukutti heti kaksi osumaa HIFK:n verkkoon maanantaina 4-3-voitossa.

Noubissin kamerunilainen maanmies Tuco on puolestaan ollut tärkeä palanen Ilveksen hyökkäyksessä koko vuoden. Viiteen viimeisimpään otteluun ei mahtunut ollenkaan maaleja, mutta tänään ruuti oli jälleen kuivaa. Kauden 10. maali tuli loistavaan paikkaan.

– Pallo tuli vasemmalla laidalla suoraan uudelle kaverille, Mariukselle. Hän syötti jalkojen välistä minulle ja yritin vetää, mutta puolustaja ehti väliin. Pallo pomppasi takaisin ja sain viimeinkin tehtyä kymmenennen maalini, Tuco kertoo helpottuneen oloisena.

Tucon mukaan yhteistyö Noubissin kanssa loksahti heti kohdilleen.

– Nautin yhteistyöstä Mariuksen kanssa. Hän on teknisesti taitava ja varmaotteinen. Voimme pelata hyviä yhden-kahden syötön kombinaatioita. Sekin toki helpottaa, että olemme molemmat kotoisin Kamerunista ja puhumme ranskaa toisillemme, Tuco hymyilee.


VPS – Ilves sunnuntaina 20.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia