FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.31 // 2.8.2017

Steven Morrissey jatkaa VPS:ssa

Steven Morrissey jatkaa VPS:ssa

Jatkosopimus Vaasaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Hietalahti saa nauttia ensi kaudellakin kaikkien aikojen jamaikalaisvahvistuksen otteista. Ensimmäisen kerran jo vuonna 2011 Vepsuun tullut Steven Morrissey on kirjoittanut seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Morrissey tuli aikanaan Vaasaan lainalle Portmore Unitedista ja iski Veikkausliiga-kaudella 2011 kaikkiaan 11 pelaamassaan ottelussa neljä maalia. Seuraavalla sesongilla 2012 jamaikalainen latoi 15 osumaa, minkä jälkeen tie vei Tanskan pääsarjaan. Silkeborgissa tie nousi kuitenkin pystyyn ja maaliahne pikakiituri palasi Vaasaan.

Loukkaantumiset sotkivat Morrisseyn pelaamista Vaasaan paluun jälkeen pitkään, mutta tällä kaudella mies on pysynyt ehjänä ja jälki on ollut varsin vahvaa. Maaleja on syntynyt 19 ottelussa viisi ja syöttöjä kuusi.

– Steven on pitkään ollut seurassa ja hän on pelannut hyvän alkukauden tänä vuonna. Hän on osoittanut olevansa tärkeä pelaaja meille hyökkäyspäähän. Tavoite seuraavaksi on, että hänen fysiikkansa saadaan ylläpidettyä tällä tasolla ja jopa hieman kehitettyä sitä tulevaisuudessa paremmaksi, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi sopimusta VPS:n verkkosivuilla.

Morrisseyn uusittu sopimus kattaa siis kauden 2019 loppuun saakka.

VPS – PS Kemi sunnuntaina 6.8. kello 15.00 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia