FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 1.8.2017

SJK:n Ahde loppukaudeksi KPV:n riveihin

SJK:n Ahde loppukaudeksi KPV:n riveihin

Elias Ahde hakee peliaikaa Ykkösestä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n hyökkääjä Elias Ahde siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ykkösen kärkikamppailussa mukana olevan KPV:n riveihin.

Suomen U21-maajoukkuerinkiin kuuluva Ahde teki Veikkausliigadebyyttinsä tällä kaudella SJK:n paidassa FC Lahtea vastaan huhtikuussa. Sen jälkeen hän oli parin kuukauden ajan lainalla Veikkausliigan JJK:ssa, missä syntyi uran ensimmäinen Veikkausliigamaali HJK:n verkkoon. JJK:ssa hän pelasi kuusi ottelua. Laina loppui kesäkuun alussa ja sen jälkeen Ahde pelasi jälleen SJK:ssa.

Kaikkiaan hän on pelannut 13 ottelua Veikkausliigassa ja tehnyt niissä kaksi maalia sekä antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Talvella hän pelasi SJK:n mukana Suomen Cupissa kuudessa ottelussa ja teki niissä neljä maalia. Sopimus SJK:n kanssa kestää aina kauden 2019 loppuun.

IFK Mariehamn – SJK sunnuntaina 6.8. kello 15.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia