AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 31.7.2017

KuPS hakee historiallista voittoa SJK:sta

KuPS hakee historiallista voittoa SJK:sta

"Honsu" tuntee SJK:n vahvuudet. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS matkaa maanantaiksi Seinäjoelle, jossa vastassa on tähän saakka kuopiolaisille Veikkausliigassa voittamattomana ollut SJK.

KuPS-joukkueelta vaaditaan parasta mahdollista pelillistä suoritusta, mikäli kovasta SJK:sta aiotaan saavuttaa ensimmäinen voitto. Toukokuussa Kuopiossa joukkueet tasasivat pisteet maalein 1-1.

- SJK on nyt hieman erilainen joukkue kuin viimeksi kohdatessamme. Valmentaja on vaihtunut ja uusia pelaajia on tullut mukaan. Heillä on hyvä putki päällä. He puolustavat aiempaa vahvemmin ja siihen meidän pitää olla valmiita, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara toteaa.

KuPS nousi viimeksi kahden maalin takaa tasoihin FC Lahtea vastaan.

- Lahti-pelin ensimmäinen jakso ei ollut meiltä hyvä ja siihen me olemme pureutuneet. Kovaa intensiteettiä tarvitaan maanantaina SJK:ta vastaan.

- Kokonaisvaltaisesti meidän pitää onnistua niin hyökkäys- kuin puolustuspelissä ja kaikkien pelin osa-alueiden on oltava hyvässä kuosissa, jos pisteitä aiotaan hankkia sieltä mukaan, Honkavaara korostaa.


SJK - KuPS OmaSp Stadionilla maanantaina 31.7. kello 19.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia