AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2017

Shefki Kuqi pettyi tappioon

Shefki Kuqi pettyi tappioon

Shefki Kuqi piti avausmaalia ratkaisevana. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter joutui tunnustamaan PS Kemin paremmakseen, kun Inter lähti Meri-Lapista kotimatkalle 1-2-tappio niskassaan. FC Interin päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan joukkue olisi ansainnut enemmän ottelusta.

Kuqi harmitteli, ettei Inter onnistunut viimeistelemään omista paikoistaan.

- Olen todella pettynyt tulokseen. Mielestäni teimme kaiken voiton eteen, mutta tehottomuus vei meiltä voiton tänään, sanoi Kuqi pelin jälkeen Interin sivujen mukaan.

Kuqin mukaan ottelun käsikirjoitus oli tuttu tältä kaudelta. Ensimmäisen maalin merkitys oli jälleen suuri.

- Tämä on vähän saman toistamista joka ottelussa. Paikkoja on, mutta maaleja ei tule. Sitten vastustaja tekee ensimmäisestä paikasta. Nyt niillä oli vain muutama paikka. Ensimmäisen maalin merkitys oli jälleen suuri. Tuntuu, että me tarvitsisimme sen, jotta pelimme vapautuisi. Nyt oli hankalaa, kun Kemi teki maalin heti alussa, selvitti Kuqi.

PS Kemi on ollut voittamaton vastustaja Interille Veikkausliigassa. Kuqi ei suoraan osannut sanoa tähän syytä.

- Ei siihen varmaan tiettyä syytä ole. Jos olisi, niin kyllä tekisimme jotain toisin. Nyt pelasimme hyvin ja loimme paikkoja, mutta ei. Harmittaa todella paljon pelaajien puolesta. He olisivat ansainneet enemmän, päätti Kuqi.


FC Inter – HIFK perjantaina 4.8. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia