AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2017

Vuorinen pettyneenä: "Huonoimpia pelejämme pitkään aikaan"

Vuorinen pettyneenä: "Huonoimpia pelejämme pitkään aikaan"

Petri Vuorinen ei ollut tyytyväinen Veosun esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS joutui tyytymään sunnuntaina 1-1-tasapeliin kotonaan JJK:ta vastaan.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen ei peitellyt pettymystään ottelun jälkeen.

– Emme ole ollenkaan tyytyväisiä. Tämä oli yksi huonoimmista peleistämme pitkään aikaan. Syöttötyöskentely ja ihan perustekeminen oli heikkoa koko ottelun ajan. Aloitimme hyvin ja peli oli hallinnassamme pitkän jakson, mutta sitten tuli mieleen Inter-peli, kun päästimme vastustajan mukaan omalla huonolla tekemisellämme. Luovuimme pallosta helposti ja luvattoman usein, Vuorinen harmitteli.

Kova eurorutistus ei ole VPS-luotsin mukaan mikään syy tämän päivän hapuilevaan esitykseen.

– Olemme europelien välissäkin pelanneet hyvin. Ei tässä ole tekosyitä. Saimme pallonhallinnan tänään, pääsimme murtautumaan JJK:n boksin lähelle ja meillä oli kaikki avaimet omissa käsissä. Teimme liian paljon huonoja ratkaisuja kentällä liian monen pelaajan osalta, näin nätisti sanottuna.

Tästä lähdetään petraamaan kohti ensi viikonlopun Ilves-kamppailua vieraissa.

– Peleistä muodostuu erilaisia, kun joukkueet pelaavat eri tavalla. Käymme läpi nyt näitä viime aikoja ja tätä päivää ja keskitymme sitten Ilves-peliin ja siihen, miten saamme pidettyä sen oman tason, mihin parhaimmillaan pystymme, Vuorinen avasi.


Ilves - VPS lauantaina 29.7. kello 17.00 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia