AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 20.7.2017

Vuorinen: "Olimme tänään parempi joukkue"

Vuorinen: "Olimme tänään parempi joukkue"

Petri Vuorinen antoi tunnustuksen omilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura voitti Bröndby IF:n lukemin 2-1 Elisa Stadionilla kauniin kesäillan päätteeksi.

Bröndby jatkaa kuitenkin Eurooppa-liigan karsintojen kolmannelle kierrokselle yhteismaalein 3-2. Vepsun osumat iskivät pelissä Jerry Voutilainen ja Ebrima Sohna.

VPS-luotsi Petri Vuorisen mielestä VPS oli torstaina parempi osapuoli.

– Ottelu oli kova ja me olimme parempia alusta loppuun. Voitimme, mutta se ei vaan riittänyt tänään jatkoon, kun yhteistulos ratkaisee, Vuorinen harmitteli.

– Aloitimme hyvin. Läpikäydyt asiat pelin avaamisen, puolustamisen ja korkean prässin suhteen toimivat tänään todella hyvin. Oppiminen ensimmäisestä pelistä sujui todella hyvin ja se näkyi kentällä myös verrattuna vastustajaan, Vuorinen jatkoi.

Tauolta tullessa usko joukkueessa oli vierasmaalista huolimatta kova, että jatkopaikka vielä klaarataan.

– Tiesimme, että vielä pitää tehdä kaksi maalia. Koimme, että meillä oli homma hallussa ja että miksemme olisi voineet tehdä kahta lisää. Bröndby turhautui ajoittain toisella jaksolla, josta osoituksena punainen korttikin. Meillä oli muutama paikka ja painoimme päälle pitkään.

- Lopussa vähän väsyimmekin, sillä tempo oli kova ja teimme tänään kentällä valtavan määrän duunia. Kauttaaltaan olen tyytyväinen tähän otteluun, Vuorinen totesi.

Vaikka eurotaival päättyy tähän, oli suoritus näissä Eurooppa-liigan karsinnoissa varsin hyvä. Neljästä ottelusta VPS voitti kolme, eikä hävinnyt kotona kertaakaan.


VPS-JJK sunnuntaina 23.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia