FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.28 // 16.7.2017

Malinen: "Nyt käytössä hyvät ainekset"

Malinen: "Nyt käytössä hyvät ainekset"

Juha on tyytyväinen RoPS:n tilanteeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä FC Lahden selvästi edellisottelua vahvemmalla kokoonpanolla.

RoPS joutui edelliseen HIFK-otteluun pahasti vajaamiehisenä. Joukkuetta olivat nakertaneet pienet loukkaantumiset sekä viime hetken pelaajasiirrot.

Huomenna FC Lahtea vastaan tilanne näyttää jälleen valoisammalta. Poissa ovat edelleen Lassi Järvenpää ja pitkäaikaispotilas Aapo Heikkilä, mutta muiden kohdalla terveystilanne on hyvä.

Kuluneella viikolla siirtoikkunan auettua sekä RoPS että FC Lahti vahvistivat miehistöään. Lahti hankki Viron maajoukkuehyökkääjä Henri Anierin. Rovaniemen Palloseuran paitaan liittyivät chileläinen Pablo "Mota" González sekä Veikkausliigan paluumuuttaja kanadalainen Charlie Trafford.

Molemmat RoPS:n uudet edustajat ovat joukkueen mukana jo FC Lahti -ottelussa.

- Näiden hankintojen myötä joukkue on saanut taas hiukan miehisyyttä, Malinen kiittelee.

- Nyt meillä alkaa olemaan selkeästi tasapainoisempi ikäjakauma sekä pelaajien kokemustausta. Tietenkin jälleen yksi muutos kesken kauden ottaa aikansa, mutta nyt meillä on käytössämme hyvät ainekset verrattuna vaikkapa kauden lähtökohtiin ja käytössä oleviin resursseihin.


FC Lahti - RoPS sunnuntaina 16.7. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Ottelu on mukana myös sunnuntain SuperMonivedossa, johon pääsee tutustumaan Veikkauksen verkkosivuilla.

Lisää uutisia