AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2017

​IFK Mariehamnin eurocup-avaus jo loppuunmyyty

​IFK Mariehamnin eurocup-avaus jo loppuunmyyty

Kuva: IFK Mariehamn

IFK Mariehamn kohtaa historiallisessa ensimmäisessä Mestarien liigan karsintaottelussaan 12. heinäkuuta kotonaan Legia Warszawan.

Kello 21.00 keskiviikkoiltana alkavan ottelun pääsylippujen kysyntä on ollut suurta ja pari viikkoa ennen ottelua Wiklöf Holding Arena on nyt jo loppuunmyyty. Katsomoon mahtuu eurocup-otteluissa 1650 katsojaa ja näistä noin sata on Legian kannattajia.

Ensi viikon lopulla myyntiin saattaa tulla vielä muutamia yksittäislippuja, kun otteluun akkreditoituneen median määrä on selvillä. Medialle on varattu tietty määrä paikkoja ja jos toimittajia tulee laskettua vähemmän, ylimääräiset paikat vapautetaan myyntiin.

- Olemme luonnollisesti erittäin iloisia, että saamme täyden katsomon tähän historialliseen otteluun. Toivomme hyvää tunnelmaa ja hyvää jalkapalloviihdettä, sanoo Grönvittin seurajohtaja Peter Mattsson.

Ennen eurocupien alkamista osaltaan sarjataulukossa kolmantena oleva IFK Mariehamn pelaa vielä kaksi Veikkausliigaottelua.


VPS-IFK Mariehamn Elisa Stadionilla sunnuntaina 2.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia