FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.26 // 29.6.2017

Veikkausliiga hakee uusia voimia markkinointiin

Veikkausliiga hakee uusia voimia markkinointiin

Veikkausliiga etsii uutta tekijää markkinointiin ja myyntiin. Veikkausliigan pitkäaikainen markkinointijohtaja Risto Oksanen siirtyy toisiin tehtäviin.

Veikkausliiga etsii uutta osaamista Veikkausliigan markkinoinnin ja myynnin tehtäviin. Uuden henkilön haku alkaa välittömästi. Sopiva henkilö pyritään löytämään kauden 2017 aikana.

Veikkausliigan markkinoinnin ja myynnin toimintamalli on tarkastelun alla samassa yhteydessä. Uuden henkilön työnkuva täsmentyy tarkastelun edetessä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa (050 517 6106, timo.marjamaa@veikkausliiga.com).


Markkinointijohtaja Risto Oksanen siirtyy toisiin tehtäviin

Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen työskentelee jatkossa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtajana. Oksanen ehti työskennellä Veikkausliigan palveluksessa lähes kahdeksan vuoden ajan.

– Tämä on ollut hienoa aikaa. On ollut ilo ja kunnia työskennellä suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Näiden vuosien aikana Veikkausliigan ja seurojen taso on kehittynyt, ja uskon kehityksen jatkuvan myös tulevaisuudessa. Myös yhteistyömme Veikkausliigan kumppaneiden kanssa on syventynyt ja monipuolistunut. On ollut etuoikeus saada työskennellä yhdessä näiden kaikkien hienojen ihmisten kanssa, Oksanen kommentoi.

– Kiitokset Ristolle vahvasta ja luotettavasta panoksesta Veikkausliigalle. Seuraavaksi alkaa uuden vastuuhenkilön hakeminen. Toimenkuvassa odotetaan sellaista osaamista, joka vahvistaa Veikkausliigan merkitystä yleisömme ja kumppaniemme arjessa sekä kasvattaa edelleen Veikkausliigan seuroilleen tuottamia tuloja, toimitusjohtaja Timo Marjamaa kertoo.

Lisää uutisia