AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2017

Wiss: ”Intohimo kanavoitui oikein”

Wiss: ”Intohimo kanavoitui oikein”

Jarkko Wiss iloitsi omiensa esityksestä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves lähti juhannuksen viettoon 1-0-voitolla SJK:sta. Tamperelaisten päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen mies pelin jälkeen. Kiitokset lähtivät ryhdikkäälle joukkueelle, joka sitoutui yhteiseen pelisuunnitelmaan.

– Erittäin tyytyväinen voittoon. SJK:lla oli hyvä lähtö peliin, mutta sen jälkeen dominointia meiltä. Taktisesti meni aivan nappiin. Olisimme voineet tappaa pelin, Tucolla oli muutama loistava tilaisuus. Toisella jaksolla kaveri sai kontrollia pelistä. Ei mitään suurta vaaraa, paitsi meidän virheiden kautta. Se lämmittää mieltä, että pelaajat uskoivat siihen, mitä suunnittelimme. Lopussa hieman väsähdettiin ja taisteltiin, mutta kokonaisuudessaan erinomainen esitys vahvaa joukkuetta vastaan, Wiss summaa pelin Ilveksen sivuilla.

Ilvestä koko tähä astisen uransa edustanut Lauri Ala-Myllymäki oli yksi kentän näkyvimpiä hahmoja. Hyvät katkot ja nappisyötöt takasivat keskialueen hallinnan.

– Hieno kotivoitto pitkästä aikaa. Intohimo kanavoitui tänään oikein. Pelasimme järkevästi. Loimme monipuolisesti alueellisia ylivoimia puolenvaihdoilla. Maaleja olisi voinut tehdä enemmänkin, mutta kolme pistettä olivat tärkeät meille, Ala-Myllymäki iloitsee.


RoPS-Ilves Rovaniemen keskuskentällä maanantaina 26.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia