AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2017

SJK:n Laaksosella tuttuja vastassa

SJK:n Laaksosella tuttuja vastassa

Johannes Laaksonen on taas täydessä pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa torstaina Tampereella Ilveksen. Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen vei Seinäjoella Ilves.

SJK:n keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen on palannut taas kokoonpanoon pienen loukkaantumisen jälkeen.

- Pikkuhiljaa tullaan takaisin, nyt pitäisi olla jo 90 minuutin kunnossa. Ilves on pelannut hiukan meitä paremmin, ovat ainakin sarjataulukossa edellä, mutta voittoa sieltä lähdetään hakemaan. Tammela on myös hieno paikka pelata. Myös vaikea paikka, mutta Tammelassa on kiva tunnelma ja kiva mennä pelaamaan pitkästä aikaa luonnonnurmelle, Laaksonen kommentoi SJK:n sivuilla.

Laaksosella on Tampereen pelissä tuttuja vastassa.

- Tuco on ainakin heidän paras maalintekijänsä ja siinä mielessä heidän tähtipelaajansa tällä hetkellä. Hänen kanssaan saa olla tarkkana, vaikka tiedetäänkin sen metkut. Siinä mielessä on meillä on häntä vastaan pieni etu, että tiedämme, missä hän on hyvä ja pystymme ottamaan ne pois, jatkaa Laaksonen.

- Meillä on itsellä tässä ollut paljon muutoksia, on tullut paljon uusia asioita ja pelaajia on ollut paljon loukkaantuneena. Mutta nyt on alkanut asiat menemään parempaan suuntaan. Kyllä me kaikki osaamme kuitenkin pelata, nyt meidän pitäisi vain kentällä löytää semmoinen rentous tehdä asioita. Valmentaja antaa meille hyvät työkalut, mutta lopulta se on meistä pelaajista kiinni, miten me ne asiat siellä kentällä ratkotaan, Laaksonen painottaa.

Ilves-SJK Tammelan stadionilla torstaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia