FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 21.6.2017

​Korkeakunnas: "Loimme selvän muutoksen viime peleihin nähden"

​Korkeakunnas: "Loimme selvän muutoksen viime peleihin nähden"

Marko Simonovski iski kauden kolmannen täysosumansa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja PS Kemi tasasivat keskiviikkona pisteet Sauvosaaren kentällä numeroin 1-1. FC Lahden ainoasta maalista vastasi Marko Simonovski.

Marko Simonovski päätti ottelussa FC Lahden 370 minuutin mittaiseksi venyneen maalittoman putken heti kamppailun viidennellä minuutilla. Toisella puoliajalla katkesi puolestaan venäläisvahti Aleksandr Vasjutinin uskomattomat 525 minuuttia kestänyt nollaputki.

Kaksi edellistä kautta PS Kemiä edustanut Kalle Taimi ei ollut tyytyväinen vieraspisteeseen.

- Ei voi olla tyytyväinen tasapeliin, sillä kolmea pistettä haettiin, Taimi harmitteli.

- Puolustuksemme toimi ja loimme tarpeeksi maalipaikkoja, mutta emme vain saaneet toista maalia, hän jatkoi.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas puolestaan oli tyytyväinen, että kentällä nähtiin aktiivisempi ja hyökkäävämpi FC Lahti, vastoinkäymisistä huolimatta.

- Meillä oli erilainen pelisuunnitelma ja lähdimme otteluun suoraviivaisemmin. Se toimi ja saimme useammankin hyvän paikan viimeistellä, mutta ne jäivät tänään tuhnuiksi, Korkeakunnas kertoi.

- Lähtökohdat olivat haastavat, koska olimme harjoitelleet uutta systeemiä muutaman päivän ja jouduimme muuttamaan sen heti uudelleen Sesayn loukkaannuttua. Loimme kuitenkin selkeän muutoksen viime peleihin nähden ja se oli hyvä asia.


FC Lahti-HIFK Lahden Stadionilla tiistaina 27.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia