AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2017

KuPS-hyökkääjä Niskanen harmitteli hukattua paikkaansa

KuPS-hyökkääjä Niskanen harmitteli hukattua paikkaansa

Ilmari Niskanen on päässyt pari kertaa lähelle maalintekoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Ilmari Niskanen pääsi ratkaisijan asemaan sunnuntaisessa HJK-ottelussa.

Klassikko-ottelua oli pelattu 58 minuuttia, kun Niskanen pääsi etenemään toppareiden välistä vapaalle maalintekosektorille hienoa tasoitusosumaa yrittämään.

- Joni Mäkelä pisti laidasta loistopassin toppareiden väliin. Pääsin tyhjään tilaan 1v1-tilanteeseen ja katsoin että HJK:n maalivahti tulee vastaan. Ajattelin nostaa pallon maalivahdin ylitse. Idea oli hyvä, toteutus oli kuraa. Paikka oli tosi hyvä ja maali siitä piti tehdä, se harmittaa, Niskanen toteaa KuPS:n sivuilla..

Niskanen pääsi myös VPS-pelissä laukomaan vaarallisesti kohti vastustajan maalia.

- Me saatiin prässiä vastustajan maalivahdille, joka kompuroi ja Saku Savolainen prässäsi pallon meille. Pääsin laukomaan kaukovedon kohti tyhjää maalia, se oli terävä veto jonka maalivahti sai just ja just torjuttua sormenpäillään kulmapotkuksi, Niskanen kertoo.

- HJK-peli oli joukkueelta ihan hyvä esitys. Tosi tasainen peli se oli, HJK oli tehokas omissa paikoissaan ja me emme olleet. Ensimmäisen liigapelinsä pelannut Jiri Nissinen ja vuoden tauon jälkeen pelannut Hamed Coulibaly olivat erittäin vahvoja. Kolmesta kotipelistä saatiin yksi piste, se on pettymys. Tulosta ei tullut vaikka peli on vahvaa, Niskanen harmittelee.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia