FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.25 // 19.6.2017

​Joel Mero ja Cristian Echavarria SJK:n harjoituksiin

​Joel Mero ja Cristian Echavarria SJK:n harjoituksiin

Mero edusti aiemmin Veikkausliigassa KTP:tä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolumbian U20-maajoukkueessakin pelannut Cristian Echavarria ja Suomen U21-maajoukkueessa pelannut Joel Mero liittyivät SJK:n harjoitusvahvuuteen.

Joel Mero on 191-senttinen Suomen nuorten maajoukkueiden puolustaja, jonka sopimus Saksan Borussia Mönchengladbachissa päättyi tähän kauteen. Mero on 22-vuotias, mutta on pelannut Suomessa aiemmin FC Lahden riveissä 26 ottelua kausilla 2012 ja 2013. Hän on Lahden Reippaan kasvatti. Borussia Mönchengladbachiin hän siirtyi vuonna 2013, pelaten pääasiassa seuran nuorisoakatemiassa ja kakkosjoukkueessa, käyden myös lainalla KTP:ssa kaudella 2015. SJK:ssa hän on tutustumassa seuraan ja jos sopimukseen päästään, olisi Mero käytettävissä aikaisintaan 10.7. kun siirtoikkuna aukeaa.

20-vuotias Cristian Echavarria on vasenjalkainen, nopea ja voimakas hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Hän on edustanut maataan U20-maajoukkueessa ja teki kaudella 2016 debyytin Kolumbian pääsarjassa. Hän on treenannut SJK:n kanssa jo viikon ajan ja SJK:n valmennusjohto näkee hänessä potentaalisen huippupelaajan tulevaisuudessa. Hänellä on räjähtävyyttä ja hyvä potkutekniikka, minkä lisäksi hän on hyvä harhauttamaan. Hän tulee SJK:hon kolumbialaisesta Independiente Medellinistä. Alfredo Morelos siirtyi HJK:hon samasta seurasta.

Cristianin kanssa sopimus on jo erittäin lähellä. Sopimuksen syntyessä hänet rekisteröitäisiin aluksi SJK Akatemian riveihin ja hän harjoittelee edustuksen mukana. Tarvittaessa hän pystyisi pelaamaan Akatemiassa myös U20-joukkueessa ja antaisi siten näyttöjä tulevaisuutta varten SJK:n valmennusjohdolle. Edustuksessa hän ei voisi pelata ennen kuin siirtoikkuna aukeaa heinäkuussa.

SJK:n seuraava ottelu on Veikkausliigassa jo ensi torstaina, kun SJK matkustaa Ilveksen vieraaksi Tampereen Tammelaan. Seuraava kotiottelu on maanantaina 26.6. klo 19:30 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu PS Kemi.


Ilves-SJK Tammelan stadionilla torstaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia