AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2017

HIFK:n Sihvola manasi tappiota: ”Peli oli tuttu käsikirjoitus”

HIFK:n Sihvola manasi tappiota: ”Peli oli tuttu käsikirjoitus”

Kuva: Juha Tamminen

HIFK joutui taipumaan SJK:lle keskiviikkona 0-2-lukemin. Helsinkiläishyökkääjä Pekka Sihvola oli tulokseen pettynyt.

Hyökkääjä Billy Ions viimeisteli SJK:n molemmat maalit Telia 5G Areenalla pelatussa ottelussa.

- Peli oli aika tyypillinen tämän kauden ottelu meiltä. Periaatteessa peli oli ihan hallussa. Alku ei ollut kauhean hyvä meiltä, ja siinä vastustaja teki yhden maalin. Sen jälkeen peli meni vaikeaksi ja vastustaja puolusti tiiviisti. Mielestäni se oli vähän turhan tuttu käsikirjoitus, HIFK:n Pekka Sihvola manasi.

HIFK:lla on meneillään vaikea kausi. Joukkue on voittanut Veikkausliigassa ottelun viimeksi toukokuun kuudes päivä, kun RoPS kaatui Helsingissä maalein 1-0.

- Meidän pitää parantaa erityisesti maalintekoa, lisäksi vastustajalle ei saa antaa ensimmäistä maalia. Nämä ovat vähämaalisia pelejä, joten ei saa olla liian iso vuori kiivettävänä. On paljon parannettavia asioita.

Sihvola kaipaa omiensa hyökkäyspelaamiseen vauhtia.

- Oma suoritukseni tänään oli ihan ok, jalat tuntuivat ihan hyvältä ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla oli muutama huono suoritus. En ole silloin vahvimmillani, kun vastustaja kerkeää puolustamaan yhdeksällä pelaajalla. Meidän pitäisi päästä nopeammin hyökkäämään.

HIFK jatkaa pistemetsästystä heti lauantaina, kun edessä on kotiottelu PS Kemiä vastaan.

- Peli tulee tosi nopeasti, meidän on jo nyt suunnattava katseet siihen otteluun. PS Kemi voitti juuri 3-0 hallitsevan mestarin, joten varmasti tulee kova joukkue meitä vastaan. Ei tässä sarjassa ole helppoja vastuksia. Toki lähdemme ottelun voittamaan, Sihvola linjaa.


HIFK - PS Kemi lauantaina 17.6. klo 15.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia