FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.20 // 19.5.2017

Malinen: "Tekeminen lähtee meidän omista jutuista"

Malinen: "Tekeminen lähtee meidän omista jutuista"

Juha Malinen johdattaa joukkueensa Seinäjoelle. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura kohtaa Seinäjoen Jalkapallokerhon perjantaina vieraskentällä. Ottelusta on luvassa mielenkiintoinen.

- SJK tulee tällä kaudella olemaan sataprosenttisen varmasti yksi mitalijoukkueista, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen täräyttää seuransa verkkosivuilla.

Ennustukselle lienee katetta. Aivan sarjataulukon ääripäitä lukuun ottamatta Veikkausliigan kausi 2017 on käynnistynyt äärimmäisen tasaisena. SJK on kahdella voitollaan sarjassa yllättäen vasta yhdeksäntenä. Toisaalta matkaa sarjakakkoseen VPS:ään on vaivaiset kolme pistettä.

Veikkausliigassa RoPS on kolmella voitollaan, ja yhden ottelun vähemmän pelanneena, pisteellä SJK:n edellä. Tulokset ovat heilahdelleet Napapiirilläkin, vaikka jälleen viime ottelussa nuori joukkue osoitti kotiyleisön edessä huikeaa venymiskykyä.

- Viime otteluissa meillä on ollut paljon poissa olijoita, mutta siitä huolimatta olemme saaneet aikaiseksi hyviäkin tuloksia, päävalmentaja huomauttaa.

- Meidän tekeminen lähtee meidän omista jutuista. Nyt meillä on jälleen edessä yksi ottelu, johon vaikuttaa ainoastaan meidän oma lähtötilanne, jonka pohjalta me huomiomme vastustajan. Se on se palapeli, mitä me joka päivä harjoituksissa rakentelemme, Malinen alleviivaa.

SJK-RoPS OmaSP Stadionilla perjantaina 19.5. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia