AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 19.5.2017

Honkavaara: "Voitto oli ansaittu"

Honkavaara: "Voitto oli ansaittu"

"Honsu" oli tyytyväinen esitykseen Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura hankki perjantaina Lahdesta kolmannen peräkkäisen liigavoittonsa kaadettuaan FC Lahden 2-1.

Voitokas kuopiolaisjoukkue jatkaa Veikkausliigan sarjataulukossa kärjen tuntumassa kolmannella sijalla.

- Vaikeat olot olivat. Pallo pomppi, kenttä oli kova ja epätasainen. Ensi jakso nyhjättiin mitäänsanomatonta peliä. Toisella jaksolla peli aukesi kun Lahti ryhtyi hyökkäämään. Erikoistilanteesta saatiin maali hyvään paikkaan ja pian sen jälkeen tehtiin toinen. Toinen jakso oli vahvempi ja paljon parempi esitys meiltä, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi voitokkaan pelin jälkeen.

Kaksi nopeaa maalia ratkaisi ottelun lopulta KuPS:lle ja Honkavaara oli kaikkineen tyytyväinen.

- Kokonaisuutena oli tosi vaikea peli. Voitto oli ansaittu, sillä me pelattiin paremmin noissa oloissa. Keskialueella Ruben Gabriel ja Ville Saxman olivat tosi vahvoja. Me pelattiin taktisesti järkevästi ja palloa saatiin pelattua linjan taakse Salamille paremmin, se toi meille tilanteita ja tulosta.

- Meillä on melko hyvä tilanne seuraavaa peliä varten: kaikki pelaajat säilyivät ehjänä ja terveystilanne on hyvä. SJK tulee olemaan seuraavassa pelissä iso haaste, valmentaja muistutti.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 24.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia