AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 11.5.2017

Ennakko: IFK Mariehamn-PS Kemi

Ennakko: IFK Mariehamn-PS Kemi

IFK Mariehamn isännöi perjantaina PS Kemiä Wiklöf Holding Arenalla klo 18.30 alkavassa ottelussa.

PS Kemi lähtee jälleen matkaamaan kohti kaukaisinta mahdollista vieraskohdetta Suomessa, kun joukkue kohtaa Ahvenanmaalla IFK Mariehamnin. Alla on kaksi suurilukuista tappiota Rovaniemen ja Kuopion Palloseuroille, joten nyt on kasvojen pesun paikka.

Viime kaudella perjantain otteluparin kaikki kohtaamiset päättyivät IFK:n voittoon eikä PS Kemi ole ikinä tehnyt yhtään maalia Maarianhaminassa. Kemiläisille on siis tarjolla haasteita.

IFK Mariehamn menetti viime kauden yllätysmestaruudestaan huolimatta tärkeimpiä pelaajiaan. Maalitykki Dever Orgill, taiturimainen Diego Assis ja ykkösmaalivahti Walter Viitala vaihtoivat kaikki maisemaa. Tilalla hankitut uudet pelimiehet eivät ole vielä nousseet huipputasolle, mutta ainakin Ruotsista tullut keskikenttämies Robbin Sellin on näyttänyt olevansa kova vahvistus.

Jo pidempään "Grönvittin" paidassa pelannut Brian Span on nostanut profiiliaan ja onkin tehnyt eniten maaleja IFK:lle tällä kaudella. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa seitsemäs yhdellä voitolla, kolmella tasurilla ja yhdellä tappiolla. PS Kemi on yhdestoista, mutta pelattuja pelejä on muutama vähemmän kuin muilla.

Kemiläisistä matkaan eivät lähde ainakaan loukkaantuneet Aleksi Räihä, Henri Louste, Abdulkadir Said Ahmed ja Omar Jama.


IFK Mariehamn-PS Kemi Wiklöf Holding Arenalla perjantaina 12.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia