AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2017

Furuholm iski Interille pisteen: "Paikka tuli lopulta"

Furuholm iski Interille pisteen: "Paikka tuli lopulta"

Maali maistui "Furkalle". (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter nousi viime hetkillä pistejakoon lauantaina HJK:n vieraana, vaikka isännät hallitsivat ottelua lähes kauttaaltaan.

Ottelu pelattiin niin hirvittävässä tuiskussa ja räntäsateessa, että pelaajat olivat kentällä pahasti kohmeessa, mutta Interin leirissä viime hetken tasoitusmaali lämmensi kummasti tunnelmaa.

– Minulle tämä tasapeli oli henkilökohtaisesti iso asia, sillä aina aiemmin täällä on kolissut pahasti naamaan. Olihan HJK pelissä parempi, mutta tiesin, että jos vain saamme edes yhden tontin, niin voimme saada maalin aikaiseksi.

- Niin me vain roikuttiin mukana tuurilla ja taistellen ja hyödynsimme paikan, kun se lopulta tuli. Sitä ennen saimme pallon jo kerran ylärimaan, kun "Obi" (Faith Obilor) yritti laittaa pallon omiin, Interin tasoituksen viimeistellyt Timo Furuholm sanoi.

Taivaalta satoi rännän ja lumen sekaista märkää ainetta ja kylmä tuuli puhalsi vimmaisesti.

– Hypotermia oli lähellä. En ole koskaan aiemmin pelannut tuollaisessa säässä, vaikka kylmässä olen pelannut esimerkiksi Saksassa. Puoliajalla kopissa oli pahannäköistä, kun jengi ei tuntenut sormiaan ja kaikki vain hytisivät.

- Toisella jaksolla oli jo helpompaa pelata, kun sai lämmitellä paikkoja kopissa puoliajalla, Furuholm kertoi.


JJK-FC Inter Harjun stadionilla lauantaina 6.5. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia