AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2017

PS Kemin Forsman: ”Meidän taipaleemme on vasta alussa”

PS Kemin Forsman: ”Meidän taipaleemme on vasta alussa”

PS Kemi otti kauden ensimmäisen voittonsa kaatamalla SJK:n kotikentällään 3-1-lukemin. Maalivahti Oskari Forsman oli ottelun jälkeen varsin tyytyväinen mies.

SJK sai vajaan puolen tunnin pelin kohdalla rangaistuspotkun, mutta Oskari Forsman torjui Erfan Zenelin yrityksen. Jussi Aalto puolestaan vei kotijoukkueen johtoon nimenomaan 11-metrisestä. Tomas Hradecky tasoitti pelin, mutta PS Kemi meni lopulta menojaan Eduar Zea Chavezin ja Filip Valencicin osumilla.

- Kyllä mitalistin voittaminen kohtuu kivalta tuntuu, varsinkin tällaisen taistelun jälkeen. Meidän taipaleemme on vasta alussa. Olemme saaneet viime tinkaan uusia pelaajia ja kapteenikin lähti viikko ennen kauden alkua. Saamme olla taisteluilmeeseemme todella tyytyväisiä, Forsman hehkutti.

- Tästä on hyvä jatkaa. Meillä oli hyviä vastahyökkäyksiä, eikä tämä aivan yhtä maalia ollut. SJK on tietysti vaarallinen joukkue. He ovat yksi Suomen parhaista joukkueista pitämään palloa. Meidän tavoite oli, etteivät he tee sitä aivan maalin edessä. Keskityimme myös keskitysten puolustamiseen ja (Aristote) Mboman ja (Billy) Ionsin pitämiseen.


RoPS - PS Kemi lauantaina 29.4. kello 16.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IS TV
Lisää uutisia