FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 21.4.2017

SJK:n Hradecky: "Hyvä meininki kaikinpuolin"

SJK:n Hradecky: "Hyvä meininki kaikinpuolin"

Tomas Hradecky on SJK:n avainpelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK jatkaa Veikkausliigan otteluitaan lauantaina Kemissä.

SJK:n keskikentällä on aloittanut toistaiseksi kaikki tämän kevään Veikkausliigan ottelut Tomas Hradecky, joka pelasi Lapin toisessa Veikkausliigaseurassa, RoPS:ssa, vielä kaudella 2015.

Viime kausi meni Tshekin pääsarjassa Bohemiansissa ja sieltä hän palasi tälle kaudelle Suomeen ja SJK:n paitaan.

- Joka päivä tuntuu paremmalta ja olen tutustunut ihmisiin täällä kaiken aikaa paremmin. Kiva päästä taas pelaamaan, sillä oma edellinen kausi nyt oli mitä oli, kommentoi Hradecky SJK:n sivuilla.

- Joukkueessa on hyvä meininki kaikin puolin, vaikka esitykset ovatkin olleet vielä hiukan ailahtelevia. Mutta meillä on aika uusi joukkue ja se kuuluu siihen. Myös oma pelini on ollut vielä vähän hakemista, mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan. Vielä ei ole nähty parasta meitsiä, sen voin sanoa varmasti, Hradecky jatkaa.

PS Kemistä Hradecky ei tiedä juuri mitään.

- He eivät olleet vielä liigassa kun pelasin viimeksi täällä. Tässä sarjassa kuitenkin jokainen joukkue voi voittaa toisen, joten ei voi lähteä ainakaan takki auki. Pitää lähteä täysillä hakemaan voittoa sieltä, sanoo Hradecky.

PS Kemi - SJK lauantaina 22.4. kello 16.00 Karihaaran tekonurmella. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia