FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.16 // 18.4.2017

KuPS-kippari Sorsa: "Iso voitto meille"

KuPS-kippari Sorsa: "Iso voitto meille"

"Seba" kehuu KuPS:n henkeä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS nappasi tärkeän 2-1-voiton maanantaina FC Interistä ja ilmeet olivat kuopiolaisleirissä sen mukaiset.

KuPS-kapteeni Sebastian Sorsa kiitteli kotijoukkueen voitontahtoista peli-ilmettä.

- Hyvä meininki meillä oli kopissa. Tämä on iso voitto meille. Aina on vaikeaa saada alussa pistetiliä heti auki. Tämä ottelu oli looginen jatko HJK-pelille: me olimme tosi hyviä siellä, kurinalaisuus ja kollektiivinen tekeminen oli tänäänkin vahvaa. Se vie meitä pitkälle, kapteeni iloitsi.

Vauhtia ottelussa riitti Sorsan mielestä hiukan turhankin paljon.

- Eka jaksolla mentiin päästä päähän ja tuntui siltä, että tapahtui vähän liikaakin. Peli rauhoittui ja tuntui siltä että meillä samat toiminnot jatkui kentällä koko ajan. Saatiin sen verran hyvät paikat että saatiin maalit ja puolustus piti riittävästi.

- Inter on tämän sarjan parhaita joukkueita, ei ole helppoa tehdä maalia heitä vastaan. Kaksi tehtiin ja se riitti voittoon ja siihen pitää olla tyytyväisiä, Sorsa totesi.

Oman tonttinsa osalta Sorsa joutui keskittymään ehkä hiukan totuttua enemmän puolustamiseen.

- Taistelin Guy Gnbouyoun kanssa kovaa ja se söi omaa hyökkäysintoa. Joskus lähdetään puolustuksen kautta, haluan kuitenkin hyökätä ja tehdä maalejakin tänä vuonna. aina on parannettavaa, pelikausi on pitkä juoksu. Me on harjoiteltu hyvin ja se on meillä suuri vahvuus, kapteeni muistutti.


VPS - KuPS lauantaina 22.4. kello 16 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia