FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.15 // 15.4.2017

Väyrynen: "Ei missään nimessä olla tyytyväisiä tasapeliin"

Väyrynen: "Ei missään nimessä olla tyytyväisiä tasapeliin"

Pisteestä jäi kitkerä sivumaku HIFK:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK pelasi kauden toisen maalittoman tasapelinsä, kun kotiottelu JJK:ta vastaan lauantaina ei tarjonnut osumia yleisölle.

HIFK-leirissä pistejako jätti melkoisen karvaan sivumaun.

– Ei missään nimessä olla tyytyväisiä tasapeliin. Voitto mielessä lähdettiin ja ei saatu sitä. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla meillä oli 3-4 hyvää maalipaikkaa, joista olisi pitänyt saada sisään. Toisellakin puoliajalla oli muutama tilanne, joista olisi pitänyt saada parempi. JJK:lla oli toki muutama paikka, HIFK:n kapteeni Mika Väyrynen kertoi.

Väyrynen pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa Veikkausliigassa, kun hän huilasi kauden avausottelun PS Kemiä vastaan kuumeen takia. Tänään hän pelasi täydet 90 minuuttia HIFK:n keskikentällä.

– Kun vastustajalla on keskustassa paljon miehiä niin pitäisi saada laitojen kautta luotua ylivoimatilanteita, kuten ensimmäisellä jaksolla saimme. Vähän nopeampaa pallon liikuttamista, paremmat syötöt ja kosketukset sekä naama menosuuntaan niin hyvä tulee, Väyrynen sanoi.

– Meillä on ollut molemmissa peleissä riittävästi tilanteita tehdä tarvittavat maalit. Omiin ei ole mennyt yhtään, joten siihen voi olla tyytyväinen. Ilman muuta olisimme halunneet enemmän pisteitä näistä kahdesta ottelusta.

HIFK kohtaa seuraavaksi FC Lahden maanantaina 24.4. Telia 5G-Areenalla. Haussa on kauden avausvoitto.

– Käydään tämä ottelu läpi ja mietitään miksei saatu voittoa aikaan. Sitten pikkuhiljaa keskitytään FC Lahti-otteluun. Tiukka vastus, viime kaudella tasaisia pelejä. Pelataan edelleen kotona, joten voitto mielessä lähdetään. Pitää keksiä tarvittavat lääkkeet ja saada vähän kliinisyyttä maalin eteen, Väyrynen sanoi.


HIFK - FC Lahti maanantaina 24.4. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia