AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2017

Boström kiitteli SJK:n pelaajien asennetta

Boström kiitteli SJK:n pelaajien asennetta

SJK:n päävalmentaja Sixten Boström oli erittäin tyytyväinen suojattiensa asenteeseen lauantaina, kun joukkue otti 3-1-vierasvoiton VPS:sta Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK otti Veikkausliigakauden 2017 avausvoittonsa lauantaina, kun VPS kaatui Vaasassa 3-1-lukemin Pohjanmaan paikalliskamppailussa.

SJK:n päävalmentaja Sixten Boström oli tyytyväinen etenkin suojattiensa pelilliseen ilmeeseen.

– Molemmilla oli lähtökohtana edellisestä pelistä parantaminen. Me tulimme hyvällä asenteella peliin ja puolustuspelimme parani huomattavasti viime ottelusta. Olen tosi tyytyväinen pelaajien asenteeseen koko pelin ajan ajatellen sitä, että viikko sitten pelasimme Suomen Cupin semifinaalin ja keskiviikkona oli peli Lahtea vastaan ja sitten vielä tänään tämä ottelu. Pelaajat suoriutuivat oikein hienosti tästä viikosta, Boström sanoi.

– Saimme suurimmaksi osaksi eliminoitua Vepsun syöttötyöskentelyä ja pääsimme korkealla prässillä kiinni tehden heidän pelaamisensa vaikeaksi. 2-1 -maali toisen jakson alkuun vei meidät taas kuskin paikalle ja pystyimme ohjaamaan peliä. Kolmas maali helpotti tosi paljon. Jaksoimme tehdä töitä loppuun saakka ja hienoa, että saimme ekan voiton tälle kaudelle, Boström jatkoi.

SJK on kerännyt kahdesta ottelustaan neljä pistettä. Keskiviikkona seinäjokelaisjoukkue pelasi 1-1-tasapelin kotonaan FC Lahtea vastaan Veikkausliigan avauskierroksella.


SJK - Ilves OmaSP Stadionilla lauantaina 15.4. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia