AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 30.3.2017

Reuben Ayarna on tärkeä pelaaja Ilvekselle

Reuben Ayarna on tärkeä pelaaja Ilvekselle

Reuben Ayarna on Ilveksen kokeneita pelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikentän keskustassa viihtyvä Reuben Ayarna on ollut todella tärkeä palanen Ilveksen pelinrakentamisessa.

Oikea-aikaiset katkot ja tarkat syötöt ovat ilahduttaneet tamperelaisyleisöä. Onpa taituri kunnostautunut viime aikoina myös maalinteossa. Loisteliaat kaukolaukaukset Suomen Cup –peleissä MP:tä ja KuPSia vastaan ovat olleet kuluvan vuoden komeimpia osumia Suomen jalkapallokentillä.

Ilves pelasi vastikään Tukholmassa harjoitusottelun Hammarbytä vastaan. Ghanasta kotoisin olevalle Ayarnalle ruotsalaiset joukkueet ja pohjoismainen futiskulttuuri ovat tulleet uran aikana tutuiksi. Kahdeksan kautta Ruotsissa, joista kuusi ylimmällä tasolla Allsvenskanissa, ovat opettaneet paljon.

- Ruotsalainen jalkapallo on hieman fyysisempää kuin suomalainen, mutta työmoraali ja pelaajien innostuneisuus ovat yhtä hyvällä tasolla. Verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen olemme Ilveksessä nyt paremmalla pohjalla. Suomen Cupin pelit ovat sujuneet hyvin. Meillä on paljon nuoria pelaajia, jotka ovat kasvaneet ja ottaneet kehitysaskeleita eteenpäin. Haluan auttaa heitä edelleen. Lisäksi joukkueeseen tullut hyökkääjä Tuco on tuonut tärkeää apua hyökkäykseen. Ilveksellä on paljon energiaa ja parannamme peli peliltä, Ayarna pohtii Ilveksen verkkosivuilla.

Lisää uutisia