AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 6.3.2017

Ilves ratkoo cupin lohkovoiton tiistaina KuPS:aa vastaan

Ilves ratkoo cupin lohkovoiton tiistaina KuPS:aa vastaan

"Jallu" tähyää lohkovoittoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Tiistaina pelataan Pirkkahallissa mielenkiintoinen Suomen Cupin ottelu, kun Ilves kohtaa KuPS:n Suomen Cupin E-lohkon päätösottelussa.

Panokset otteluun ovat korkealla, sillä ottelussa ratkaistaan lohkon voitto. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä voittaneet kaikki Suomen Cupin ottelunsa. KuPS johtaa lohkoa paremman maalieron turvin, joten lohkovoiton saavuttaakseen Ilveksen on voitettava huominen ottelu.

Maanantaina suoritetut Suomen Cupin jatkoarvonnat olivat E-lohkon joukkueille suotuisat, sillä sekä lohkovoittaja että lohkokakkonen jatkavat otteluita kotikentällä. Lohkovoittaja kohtaa puolivälierissä KPV:n ja lohkokakkonen puolivälieräkarsintaottelussa FC Hongan.

Tiistain ottelun panokset takaavat sen, että molemmat joukkueet lähtevät otteluun latautuneina tavoittelemaan paikkaa suoraan puolivälieriin. Molemmat joukkueet ovat esittäneet talven aikana vahvoja otteita ja kummankin peli on kehittynyt jatkuvasti talven edetessä.

Ilveksellä on tiistain otteluun ainoastaan yksi tavoite ja se on suoran puolivälieräpaikan saavuttaminen. Päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa ottelua luottavaisena.

- Luottavaisin mielin lähdemme huomiseen otteluun. Pelimme on ollut tänä talvena huomattavasti viime talvea valmiimpaa ja sitä kautta myös tulokset ovat olleet hyviä. Voittoa ja suoraa puolivälieräpaikkaa lähdetään huomenna hakemaan, Wiss linjaa.

Ilves-KuPS tiistaina kello 15.00 Pirkkahallissa. Pääsyliput otteluun täältä.

Lisää uutisia