AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 6.3.2017

Honkavaara Ilves-ottelusta: "Hieno peli tulossa"

Honkavaara Ilves-ottelusta: "Hieno peli tulossa"

KuPS matkaa Ilveksen vieraaksi tiistaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran hyvin alkanut jalkapallokausi 2017 jatkuu tiistaina Pirkkahallissa Tampereella.

Edessä on Suomen Cupin E-lohkon viimeinen ottelu, jossa vastassa on kova kotijoukkue Ilves. Jännittävä ratkaisuottelu alkaa kello 15.00 ja pelin pääsee näkemään suorana lähetyksenä VeikkausTV:n kautta.

Ilves ja KuPS ovat edenneet voitokkaasti tämän talven cupissa. Molemmat joukkueet ovat voittaneet neljä cup-otteluaan keräten omista peleistään täydet 12 pistettä. Tiistain ottelussa ratkaistaan lohkon ykköspaikka ja suora puolivälieräpaikka. Lohkokakkonen jatkaa pelejään viikonlopun jatkokarsintakierroksella. Tiistain ottelussa on siis paljon panosta.

Vahvakuntoinen Ilves on kova tasonmittari hyvin pelaavalle kuopiolaisjoukkueelle.

- Hieno peli on tulossa. Ilves-ottelu on eräänlainen pre-seasonin huipennus. Ilves on esiintynyt pirteästi cupissa, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

Kuopiolaiset ovat jo saavuttaneet yhden tavoitteensa varmistamalla cupin jatkopaikkansa.

- Se on hyvä asia. Meillä on ollut cupissa paljon hyviä pelejä. Haka-ottelu oli meille sen sijaan hieman vaikeampi. Aika tarkkaan ja tasaiseen tahtiin on Ilveksen kanssa menty ja lähtökohdat tiistain otteluun ovat samat molemmilla joukkueilla, valmentaja toteaa.

- Ilves on jonkin sortin ennakkosuosikki jo viime vuosien liigamenestyksen perusteella. Ilves on myös joukkueena vahvistunut, kuten tietysti mekin. Heillä on varmaan isot ennakko-odotukset juuri tästä pelistä meitä vastaan. Terveystilanteemme on hyvä ja me pääsemme pelaamaan tiistaina parhaimmalla kokoonpanollamme, Honkavaara sanoo.

Lisää uutisia