AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 28.2.2017

HJK haluaa kääntää kurssin paikalliskamppailuissa

HJK haluaa kääntää kurssin paikalliskamppailuissa

Kuva: Juha Tamminen

HJK kohtaa paikallisvastustaja HIFK:n Suomen Cupissa keskiviikkona. Päävalmentaja Mika Lehkosuo odottaa täysin eriluonteista peliä kuin talven aiemmissa cup-otteluissa.

HJK kohtaa cupissa keskiviikkona ensimmäistä kertaa tälle vuodelle liigajoukkueen. "Bana" odottaakin sekä pelin hallinnan että puolustuksen osalta erilaista kamppailua kuin lohkovaiheen aiemmat. Klubi johtaa C lohkoa täydellä pistepotilla voitettuaan FC Hongan, Gnistanin, FC KTP:n ja GrIFK:n maalierolla 14-2.

HJK ja HIFK kohtasivat viime vuonna Veikkausliigassa kolmesti. Molemmat nappasivat yhdet voitot ja kerran joukkueet päätyivät maalittomaan tasapeliin.

- Tavoitteemme on kääntää kurssi niin, että olemme pelillisesti ja tuloksellisesti parempia kuin viime vuoden otteluissa, Lehkosuo kommentoi.

HJK:n keskiviikon kokoonpanon Lehkosuo kertoo olevan hyvin samanlainen kuin helmikuun peleissä.

- Uusia loukkaantumisia ei ole tullut, eikä kukaan ole myöskään toipunut täysin pelikuntoon. Sivussa on muutamia nuoria pelaajia sekä Anthony Annan. He ovat jo treeneissä, joten ihan viikon parin sisällä ovat kaikki tulossa pelikuntoon.

Demba Savage palaa HJK:n riveihin Ruotsista, mutta ei ole mukana peliryhmässä vielä keskiviikkona. Testillä ollut Lucas Kaufmann puolestaan ei jatka joukkueessa.

HJK matkaa torstaina kevään perinteiselle leirimatkalle Marbellan loistaviin olosuhteisiin. Joukkue kohtaa leirinsä päätteeksi norjalaisen Rosenborgin torstaina 9.3.

Lisää uutisia