AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 26.2.2017

PS Kemille kaksi kokenutta vahvistusta puolustukseen

PS Kemille kaksi kokenutta vahvistusta puolustukseen

PS Kemi vahvistaa rivejään kahdella meritoituneella pelaajalla.

Laitapuolustaja Abdoulie Mansally siirtyy Kemiin 1+1-mittaisella sopimuksella ja toppari Aubrey David kahden vuoden sopimuksella. 28-vuotias Mansally on vasen laitapuolustaja, joka kykenee pelaamaan myös ylempänä laidalla. Kokenut gambialainen on tahkonnut Pohjois-Amerikan pääsarjaa Major League Socceria noin 150 ottelun verran seuroinaan New England Revolution, Real Salt Lake ja Houston Dynamo sekä edustanut Gambian maajoukkuetta.

– On ilo olla täällä oppimassa ja myös tuomassa kokemusta joukkueeseen. Pelaan ensimmäistä kertaa ammattilaisjalkapalloa USA:n ulkopuolella. Odotan positiivisena villiä ja ilontäyteistä kautta, Mansally tarinoi.

Lähtöjään Guyanasta mutta nykyään Trinidad ja Tobagon maajoukkuetta edustava Aubrey David on raamikas 191-senttinen toppari, joka on pelannut kaikkia puolustuksen pelipaikkoja. 26-vuotias vasenjalkainen David on tuttu myös Suomen kentiltä, edustihan mies FF Jaroa Veikkausliigassa kaudella 2014. Sen jälkeen hän on pelannut Kazakstanin ja Costa Rican pääsarjoissa sekä hieman myös MLS-liigaa FC Dallasin paidassa.

– Mukava olla takaisin Suomessa, kaudesta 2014 Jarossa jäi hyvä maku. Kiva olla täällä, David totesi.

Lisää uutisia