AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 22.2.2017

HIFK kohtaa torstaina Levadian

HIFK kohtaa torstaina Levadian

Antti Muurinen johdattaa joukkueensa Levadiaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK kohtaa torstaina harjoitusottelussa Viron pääsarjassa viime kaudella hopeaa voittaneen FC Levadian. Talin jalkapallohallissa kello 13.00 käynnistyvään otteluun on vapaa pääsy.

Viron Meistriliiga käynnistyy FC Levadian osalta 4. maaliskuuta, joten ottelu toimii vuonna 1998 perustetulle tallinnalaisseuralle valmistavana otteluna alkavaa kautta varten. FC Levadia on pelannut pre-seasonin aikana yhteensä kuusi harjoitusottelua, joiden saldona on kaksi voittoa ja neljä tasapeliä. FC Levadia pelasi 10. helmikuuta maalittoman 0-0 tasapelin Kuopion Palloseuraa vastaan.

HIFK ja FC Levadia kohtaavat jo kello 13.00, jotta Tallinnasta Helsinkiin matkaava Levadian joukkue ehtii ajoissa laivaan ja kotimatkalle.

– On mahtavaa, kun pääsemme kohtaamaan Viron viime vuoden hopeajoukkueen. Saamme samalla myös kansainvälisen ottelun. Kaikki pelaajamme tulevat saamaan ottelussa peliaikaa ja pelaamme muutenkin isolla ryhmällä. Ideana on saada ja säilyttää pelituntuma, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoo seuransa verkkosivuilla.

– Tiedostamme, että vastassa on vahva joukkue. Levadian kausi käynnistyy kahden viikon kuluttua, joten saamme varmasti hyvän harjoitusottelun, Muurinen painottaa.

Lisää uutisia