AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2017

SJK sai uusia kokemuksia lauantain Jaro-ottelusta

SJK sai uusia kokemuksia lauantain Jaro-ottelusta

Biran Page näki paljon hyvää lauantain kamppailussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK haki perjantain cupin ottelussa vähemmälle vastuulle jääneistä pelaajista koostuneella ryhmällä lauantaina 1-0-voiton FF Jarosta.

Kokemus oli monelle SJK-pelaajalle uusi, kun kentällä oli rutinoituneita liigapelaajia ja akatemian uusia lupauksia yhtä aikaa.

- Mielestäni se oli tiukka peli, varsinkin ensimmäinen puoliaika. Kokeneemmat pelaajat näyttivät kurinalaisuutta ja saivat nyt hyviä minuutteja vyölleen. Mielestämme pelasimme siten kuin piti, kenties olisimme tarvinneet hieman lisää laatua viimeiselle kolmannekselle. Mutta tänään oli hienointa nähdä nuoret pelaajat yhdessä kentällä kokeneiden pelaajien kanssa, kommentoi ottelun valmennuksesta vastannut Brian Page.

Hyvä esimerkki kokemuksen ja nuoruuden yhteistyöstä saatiin ottelun ainoassa osumassa, jonka rakensi Johannes Laaksonen.

- Johnny (Laaksonen) pisti hyvän pallon sinne maalineteen ja se jäi hieman pomppimaan. Pääsin sitten kakkospallosta tuikkaamaan sisään. Hyvä fiilis, kertaa ensimmäisen miesten maalinsa tehnyt Arttu Aromaa.

Lisää uutisia