AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2017

Honkavaara: "Kiva oli katsoa ja nauttia kyydistä"

Honkavaara: "Kiva oli katsoa ja nauttia kyydistä"

"Honsulla" oli aihetta tyytyväisyyteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura aloitti Suomen Cupin ottelut suorastaan pyörremyrskyn tavoin.

Tehokkaasti hyökännyt KuPS-joukkue upotti peräti yhdeksän palloa JJK:n verkkoon ja tämän kauden ensimmäisessä kotiottelussa päästiin juhlimaan harvinaislaatuisen suurinumeroista voittoa.

- Ensi jakson alku oli vähän nihkeä. Toisella jaksolla JJK putosi kyydistä ja peli oli meidän näytöstä. Hyvä kokonaisuus, paljon hyviä juttuja toteutui mitä me olemme treenanneet. Iloinen pitää olla, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara totesi voittopelin jälkeen.

Peräti seitsemän eri KuPS-pelaajaa pääsi kirjaamaan nimensä ottelun maalintekijätilastoon.

- Molemmat pakit tekivät tänään maalit. Maalintekovastuu jakautui laajalle. Yläalueella pelipaikat vaihtuivat hyvin ja kiva oli katsoa ja nauttia kyydistä. Vastustajan puolustus auottiin hyvin joka kerta, valmentaja iloitsi.

- Prässikorkeus toimi hyvin loppua kohden. Harjoitellut asiat toimivat paremmin kuin hyvin, erityisesti yläalue ja laitojen kautta pelaaminen, Honkavaara tähdensi.

Onnistujia oli 9-1-voiton jälkeen helppo luetella useampiakin.

- Ilmari Niskanen on hyvässä liekissä, Solomon Duah myös sekä vaihdosta sisään tullut Joni Mäkelä. Saku Savolainen liikkuu yläalueella hyvin ja hän on vaikea pideltävä. Kiva, että hyökkääjät saivat onnistumisia, valmentaja totesi.

- Urho Nissilä vie peliä kivasti eteenpäin koko ajan. Me ollaan aikaisin valmiina ja on päästy hyvin harjoittelemaan. Pelaajat ovat hyvässä fyysisessä kunnossa ja ehjänä. Virtaa riittää nuorillakin ja meillä on hyvä syke niin treeneissä kuin pelissäkin, Honkavaara muistutti.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia