FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.02 // 12.1.2017

Reza Heidari PS Kemin riveihin

Reza Heidari PS Kemin riveihin

Reza Heidari pelasi viime kaudella Vantaalla. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikenttäpelaaja Reza Heidari siirtyy PS Kemin riveihin seuran verkkosivujen mukaan 1+1 -mittaisella sopimuksella. Iranilaisia sukujuuria omaava 20-vuotias Heidari debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2014 FC Hongan riveissä.

Viime kaudella PK-35 Vantaan paidassa 18 liigaottelua pelanneen miehen mieluisin pelipaikka on keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa. Aggressiivisen pallonriistäjän vahvuuksia ovat kaksinkamppailujen lisäksi hyvä tekniikka.

– Kiinnostusta oli muutamalta Veikkausliigan seuralta ja myös Ruotsin Superettanista, mutta olen varma siitä että PS Kemi on minulle tällä hetkellä paras mahdollinen paikka kehittyä, Heidari taustoittaa seuravalintaansa PS Kemin sivuilla.

– Tällä kaudella odotan itseltäni ja joukkueelta todella paljon. Kemiin en ole tullut etsimään kavereita tai bilettämään, olen tullut tänne tekemään tulosta ja kunnollista läpimurtoa Veikkausliigaan, määrätietoinen nuorukainen toteaa.

Reza Heidari on PS Kemin 19:s sopimuspelaaja.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia