AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 11.1.2017

Wiss: ”Olemme tehneet kolme pelaajatarjousta”

Wiss: ”Olemme tehneet kolme pelaajatarjousta”

Jarkko Wissin Ilves valmistautuu hyvää vauhtia kauteen 2017. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksessä on hyvä tekemisen meininki, kun joukkue valmistautuu täyttä häkää kauteen 2017.

Päävalmentaja Jarkko Wissin lähtökohdat valmistautumiseen ovat varsin erilaiset kuin vuosi sitten. Vielä silloin liian moni pelaaja joutui käymään töissä. Nyt vain kolmella pelaajalla on niin sanottu siviilityö. Antti Koskinen, Jaakko Juuti ja Antti Hynynen paiskivat hommia jalkapallon ohella.

- Heti kun saamme musteen kuivumaan papereissa ja viisumit kuntoon, ulkomailta on tulossa pelureita Tampereelle. Olemme tehneet kolme tarjousta. Vastausten pitäisi tulla viikon puoliväliin mennessä, Wiss paljastaa.

- Kaikkia kolmea emme kuitenkaan ota. Kun monta rautaa on tulessa, joku aina nappaa. Myös yksi suomalainen kaveri saapuu meille testeihin, Wiss jatkaa.

Ruotsalainen kärkipelaaja Erido Poli on ollut Ilveksessä näytillä jo viime viikosta lähtien ja harjoittelee vielä tämän viikon Tampereella. Hyökkääjä Yunus Sentamu ei sen sijaan pelaa enää ensi kaudella Ilveksessä.

- Eturistisidevammasta kärsinyt Poli on keskenkuntoinen. Sen takia liikkeet ovat hieman verkkaisia. Annamme hänelle vielä vähän lisää aikaa näyttää, mihin mies pystyy. Joukkueen mukana harjoittelee Ilveksen neljä omaa junnuakin, Wiss kertoo.

Ilveksen viime kauden vahvistuksista Emile Paul Tendeng ja Reuben Ayarna saapuvat Tampereelle loppuviikosta. SJK:sta hankittu Tuco on jo Mansessa ja harjoittelee joukkueen mukana.

Ilveksen harjoitusottelut jatkuvat ensi lauantaina, kun joukkue matkustaa SJK:n vieraaksi Seinäjoelle. Ennen Suomen Cupin alkua tamperelaiset kohtaavat FC Jazzin kotikentällä 21. tammikuuta.

Ilveksen sopimuspelaajat kaudelle 2017: Mika Hilander, Antti Kuusinen, William Rosenlöf, Antti Hynynen, Felipe Aspegren, Jani Tanska, Tatu Miettunen, Antti Koskinen, Martti Haukioja, Teemu Penninkangas, Marco Matrone, Iiro Järvinen, Tuure Siira, Lauri Ala-Myllymäki, Eero Tamminen, Jaakko Juuti, Reuben Ayarna, Emile Paul Tendeng, Artturi Ruuth, Antto Hilska ja Tuco.

Lisää uutisia