AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 3.1.2017

Joona Veteli siirtyy PS Kemistä Norjaan

Joona Veteli siirtyy PS Kemistä Norjaan

Joona Veteli pelasi vahvan kauden 2016. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemin riveissä hyvän kauden 2016 pelannut Joona Veteli siirtyy norjalaisen Fredrikstad FK:n riveihin.

Joona Veteli on tehnyt norjalaisseuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

- Joona on nuori pelaaja, jossa on paljon potentiaalia. Hänellä on kokemusta miesten jalkapallosta Suomesta. Hän on myös pelannut kansainvälisiä otteluita alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kanssa, viimeksi Venäjää vastaan syksyllä, FFK:n valmentaja Andrea Loberto kommentoi.

- Hän on määrätietoinen ja kunnianhimoinen, joten olemme iloisia saadessamme hänet FFK-perheeseen. Olemme käyttäneet paljon aikaa häneen tutustumiseensa sekä jalkapalloilijana että persoonana kentän ulkopuolella. Joona tuo meille paljon energiaa ja työmoraalia.

Veteli on sopimuksesta mielissään.

- Tästä tulee minun ensimmäinen ammattilaisjoukkueeni Kemin ulkopuolella. Tulen suurempaan ja ammattimaisempaan seuraan. Myös kaupunki ja stadion ovat upeita. Ihmiset ympärillä vaikuttavat mukavilta ja odotan innolla kauden alkua.

Fredrikstad pelaa kaudella 2017 Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Lisää uutisia