FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.52 // 31.12.2016

​Kaksivuotinen sopimus tärkeä asia pitkäaikaiselle HIFK:n pelaajalle

​Kaksivuotinen sopimus tärkeä asia pitkäaikaiselle HIFK:n pelaajalle

Matias Hänniselle alkava kausi HIFK:ssa on jo kahdeksas putkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Matias Hänniselle alkava kausi HIFK:ssa on jo kahdeksas putkeen. Kontulan Urheilijoiden kasvatti solmi HIFK:n kanssa kauden päättymisen jälkeen kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Hänniselle, 25, jatko punapaidoissa oli tärkeä asia. Erityisesti pidempi sopimus lämmitti laitapuolustajan mieltä. Hän jatkaa mielellään tutussa ympäristössä.

- Aina yleensä kauden jälkeen on miettinyt, että mitä sitä tulee taas tehtyä, saako jatkaa ja saako sopimusta. Nyt sain kahden vuoden diilin ja se oli molempien intressi. Kiva, että saan jatkaa tässä joukkueessa, Hänninen hymyili.

HIFK:n sarjapaikka Veikkausliigassa varmistui vasta viimeisellä kierroksella, kun FC Inter koki tappion PK-35 Vantaalle ja joutui karsimaan TPS:aa vastaan. Samaan aikaan HIFK tahkosi 1-1-tasapelin RoPSia vastaan Rovaniemellä.

- Sen jälkeen istuimme alas ja kävi nopeasti ilmi, että kaksi vuotta on molempien halu. Nyt lähtee kahdeksas vuosi ensi kaudella HIFK:ssa. Saa nähdä, jos pelaa kymmenennen vuoden, että tuleeko testimonial -ottelu Suomessa, Hänninen sanoi pilke silmäkulmassa.

- Tämä on kuin hyvä parisuhde: ei tätä kannata vaihtaa.

HIFK jatkaa harjoituksiaan tammikuun toinen päivä. Seuraavan ottelunsa stadilaiset pelaavat 13. tammikuuta KuPSia vastaan kello 14 alkaen Talin jalkapallohallissa.

Lisää uutisia