AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 19.12.2016

​Aapo Mäenpää siirtyy IFK Mariehamniin

​Aapo Mäenpää siirtyy IFK Mariehamniin

Aapo Mäenpää siirtyy Grönvittiin Hakasta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajahankintansa kaudelle 2017, kun Aapo Mäenpään kanssa solmittiin kolmivuotinen sopimus.

Viime kaudella Ykkösessä Hakan paidassa 19 ottelua pelannut Mäenpää on laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan niin vasemmalla kuin oikeallakin. Vasta 19 vuotta tammikuussa täyttävä U19-maajoukkueen vakiopelaaja on kehittynyt viime vuosina vahvasti.

- Aapo on todellinen tulevaisuuden lupaus suomalaisessa jalkapallossa, mutta hänellä on jo nyt valmiudet pelata liigajalkapalloa. Olemme seuranneet häntä jonkin aikaa ja selvittäneet myös taustat luonnetta, tavoitteita ja määrätietoisuutta myöten. Kaikkien Aapon kanssa työskenneiltä valmentajilta saamiemme raporttien mukaan hän on pelaaja, joka tekee lujasti töitä, on määrätietoinen, tavoitteet oman kehityksen suhteen ovat korkealla ja hän on lisäksi nöyrä, kuvaa IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson.

- Uskomme että hän sopii hyvin aloittamaamme joukkueen rakentamiseen kaudelle 2017. Olemme varmoja, että hänellä on mahdollisuudet kasvaa todella hyväksi liigapelaajaksi täällä ja sen matkan haluamme tehdä yhdessä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia