AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 5.12.2016

Mike Keeney KuPS:n valmennustiimiin

Mike Keeney KuPS:n valmennustiimiin

Mike Keeney toimi MYPA:ssa kaudella 2014. (Kuva: Juha Tamminen)

Yhdysvaltalainen Mike Keeney liittyy Kuopion Palloseuran edustusjoukkueen valmennustiimiin. Asiasta kertovat KuPS:n verkkosivut.

Päävalmentaja Jani Honkavaara ja Keeney tekivät yhteistyötä jo vuonna 2009, jolloin he valmensivat yhdessä FC Viikinkien valmennustiimissä. Keeney toimi tuolloin myös seuran valmennuspäällikkönä.

Mike Keeney siirtyy KuPS:n valmennustiimiin Slovakian FC Samorinian päävalmentajan paikalta. Keeney nosti joukkueen viime kauden päätteeksi Slovakian ykköseen.

UEFA Pro lisenssin suorittaneella Keeneyllä on vahvat näytöt myös ajaltaan Myllykosken Pallossa, jossa hänen tehtävänään oli rakentaa erilaisia polkuja junioripelaajille edustusjoukkueeseen. Päävalmentaja Honkavaara odottaakin Keeneyltä vastaavaa panosta myös Kuopion Palloseurassa.

Honkavaara on erittäin tyytyväinen saadessaan Keeneyn mukaan valmennustiimiinsä.

- Mike lähestyy jalkapalloa erittäin analyyttisesti ja hänellä on samanlainen halu kehittää seuraa kuin itselläkin. Uskon, että Keeney pystyy tuomaan lisäarvoa koko seuralle, ei pelkästään edustusjoukkueelle, Honkavaara kertoo KuPS:n sivuilla.

Lisää uutisia