AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 4.12.2016

Mehmet Hetemaj ja SJK pitkään jatkosopimukseen

Mehmet Hetemaj ja SJK pitkään jatkosopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

SJK:n kapteenistoon kuuluva keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj on tehnyt seuran kanssa uuden kolmivuotisen pelaajasopimuksen.

Mehmet Hetemaj'lla oli ennestään sopimus alkavasta kaudesta, mutta nyt solmittu uusi sopimus korvaa edellisen. Uusi sopimus kestää kauteen 2019.

- On ollut kaksi aika lentävää vuotta nyt Seinäjoella ja olen tuntenut itseni täällä tärkeäksi. Samoin saimme perheenlisäystä täällä, joten Seinäjoki alkaa olemaan itselleni aika merkittävä kaupunki ja lähellä sydäntäni. Perheeni on viihtynyt täällä ja SJK:sta on tullut iso seura meille, sekä minun perheeni, että vaimoni Wilman puolella. Se auttoi päätöksen kanssa, kun sekä minä itse että kaikki läheiseni ovat ottaneet niin läheiseksi itselleen tämän seuran, Mehmet Hetemaj kommentoi.

- Koen, että täällä on hyvä olla pidempäänkin ja miksei vaikka koko loppujalkapallouranikin ajan. Eihän sitä tietenkään koskaan jalkapallomaailmassa tiedä, mitä tapahtuu, mutta ainakin tämän seuraavan kolmen vuoden ajan ajatukseni ovat täysin SJK:ssa, jatkaa Hetemaj.

28-vuotias Hetemaj siirtyi SJK-paitaan kaudelle 2015 ja hän on noussut joukkueen johtavaksi pelaajaksi, ollen mukana voittamassa Suomen mestaruutta ja Suomen cupia. Veikkausliigaotteluita SJK:ssa on kertynyt 48 ja näissä on syntynyt kolme maalia.

Hän on edustanut Suomea nuorten maajoukkueissa ja A-maajoukkueessa. Lisäksi hän on pelannut yhden ottelun Kosovon maajoukkueessa. Urallaan hän on pelannut ammattilaisena myös Italiassa ja Kreikassa, yhteensä 158:n ottelun verran. Suomessa hän on edustanut ennen SJK:ta FC Honkaa, HJK:ta ja FC Viikinkejä.

- Tämän ajan, mitä olen ollut seurassa, olemme kehittyneet kaikin tavoin ja toivon, että kehitymme edelleen joka vuosi. Saan olla täällä osa sitä kehitystä, sillä minulla on täällä hyvä rooli pelaajana ja minusta tuntuu, että minua myös kuunnellaan tässä seurassa. Koen, että minulla on myös lisäarvoa seuralle kentän ulkopuolella. Mielipiteilläni ja näkemyksilläni jalkapalloiluun, mitä olen urallani kokenut ja oppinut ulkomailla, on täällä todellista arvoa, Hetemaj arvioi.

SJK:n harjoitukset alkoivat joulukuun alussa ja ensimmäinen harjoitusottelu pelataan keskiviikkona 21.12. klo 13, kun Veikkausliigaan noussut JJK tulee vieraaksi Seinäjoen Wallsport Areenalle. Pelaajasopimuksia SJK:lla on tällä hetkellä koossa 21. Lisäksi ringissä on mukana omia nuoria, sekä muutama sopimukseton pelaaja.

Lisää uutisia