AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 24.10.2016

Laurikainen karsinnasta TS:lle: "Asetelma sopii meille"

Laurikainen karsinnasta TS:lle: "Asetelma sopii meille"

Mika Laurikainen ei epäile latauksen löytymistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden 2016 viimeiset ratkaisut nähdään liigakarsinnassa, jossa vastakkain asettuvat FC Inter ja TPS.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ei ollut välttämättä aivan mielissään siitä, että paikalliskilpailija Inter asettuu vastaan keskiviikona ja lauantaina liigakarsinnassa.

– Vastakkain ovat kaksi joukkuetta, joiden kausi ei ole mennyt niin kuin on odotettu. Interin piti olla liigassa mitalijoukkue ja meidän piti olla Ykkösen keskikastissa, heitti Laurikainen.

– Derbyt ovat molemmille turkulaisjoukkueille tärkeitä, etenkin liigassa. Haluamme joka tapauksessa nousta. Sen suhteen vastustaja on se, mikä se on, vaikka tulos Vantaalla olikin aikamoinen yllätys, kuittasi Laurikainen.

Laurikainen odottaa tunnelmaltaan kiihkeitä koitoksia. Edellisistä Turun derbyistä on jo tovi aikaa ja panokset ovat nyt todella kovat.

– Karsintapeleihin molemmat joukkueet syttyvät varmasti. Olivat lähtökohdat sitten mitkä tahansa. Viimeisimmissä derbyissä 2014 pelasimme vahvasti, vaikka seuramme tilanne oli silloin karmea, muisteli Laurikainen.

– Interillä on tietysti kansainvälisen tason pelaajia. Meillä on paljon pelaajia, jotka yrittävät todistaa olevansa liigatason pelaajia. Asetelma on meille sopiva, sanoi Laurikainen.

Laurikaisen mukaan molemmilla joukkkueilla on ainakin etua siitä, että matkustusta ei tule laisinkaan.

Liigakarsinnat pelataan keskiviikkona ja lauantaina.

Lisää uutisia