AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2016

Pennanen hyvästelee kotiyleisön - ura jatkuu ulkomailla

Pennanen hyvästelee kotiyleisön - ura jatkuu ulkomailla

Petteri Pennanen on pelannut vahvan kauden. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen kapteenin Petteri Pennasen pelaajaura on jatkumassa suurella todennäköisyydellä ulkomailla.

Pennanen pelaa sunnuntaina näillä näkymin toistaiseksi viimeisen Veikkausliigapelinsä keltapaitojen riveissä jättäen samalla haikeat jäähyväiset kuopiolaisyleisölle. Siirto ulkomaille on varmistumassa lähiaikoina.

- Neuvottelut ulkomaille ovat parhaillaan siinä pisteessä, että sunnuntainen PS Kemi-ottelu on jäämässä hetkeen viimeiseksi pelikseni rakkaassa KuPS-paidassa, mutta ei kuitenkaan vihoviimeiseksi, Pennanen toteaa.

Pennanen jakaa vuolaasti kiitosta KuPS:lle ja ennen kaikkea niin ikään seuran jättävälle päävalmentaja Marko Rajamäelle.

- Kiitokset tästä kaudesta niin seuralle, Suomen parhaille kannattajille ja valmentaja Marko Rajamäelle joka on auttanut minua todella paljon KuPS-vuosinaan ja jo ennen sitä. Marko on ehdottomasti yksi isompia vaikuttajia koko pelaajaurani aikana, Pennanen kiittelee.

Pennasen kausi on ollut onnistunut ja ennen kaikkea ehjä.

- Kahden vakavan polvivamman jälkeen on ollut upeaa pelata ehjä kausi ja huomata, että kova työ palkitaan. KuPS-kapteenina oleminen on ollut suurin kunnia mitä pelaajaurallani on ollut, Pennanen muistuttaa.

Lisää uutisia