AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2016

Viitala: "Kerran elämässä –tilaisuus"

Viitala: "Kerran elämässä –tilaisuus"

Walter Viitala on ollut Grönvittin luottomiehiä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin maalilla vahvaa kautta pelaava Walter Viitala odottaa vesi kielellä sunnuntaista ratkaisuottelua Ilvestä vastaan.

Viitalalla on palkintokaapissaan FC Hongassa voitettu hopeamitali, mutta sunnuntaina on mahdollisuus voittaa ensimmäinen mestaruus Grönvittin kanssa.

- Tuntuu hiukan kerran elämässä –tilaisuudelta. Täytyy muistaa että on uskomattoman hyviä jalkapalloilijoita, jotka ovat tehneet menestyksekkään uran, mutta eivät koskaan ole varsinaisesti voittaneet mitään, Viitala toteaa.

- Nyt meillä on mahdollisuus, jota ei mahdollisesti koskaan enää tule. Meidän pitää tarttua siihen.

Viitalan mukaan IFK-ryhmä on valmiina sunnuntain koitokseen. Ylimääräistä kireyttä joukkueessa ei ole, mutta itseluottamus on korkealla kaikkien puhaltaessa yhteen hiileen.

- Tuloksista riippumatta me rakennamme koko ajan joukkuehenkeä ja joukkueen yhtenäisyyttä. Enkä ole tällaisessa tosiaan koskaan aiemmin ollut mukana. En tällä tavalla, Viitala painottaa.


IFK Mariehamn-Ilves sunnuntaina 23.10. kello 15 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu on mukana Nelosen Futiskierroksessa ja se esitetään kokonaisuudessaan suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia