AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2016

Rafael FC Lahden Hall of Fameen

Rafael FC Lahden Hall of Fameen

Rafael on pelannut hienon uran FC Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden Hall of Fameen valittiin maanantaina numerolla 9 seuran kaikkien aikojen paras maalintekijä ja ikoni Rafael Pires Vieira.

Kauden jälkeen muihin ympyröihin siirtyvä Rafael saapui Lahteen 12 vuotta sitten Forssan Jalkapalloklubista. Hän on kokenut seuran kanssa niin ylä- kuin alamäkiäkin. Seurassa ei Rafaelin mukaan ole tapahtunut mitään dramaattisia muutoksia suuntaan tai toiseen.

- Seura ei ole oikeasti muuttunut paljoa. 2010 vuoden jälkeen päästimme pelaamaan paljon Kisapuistossa, missä on ollut hyvä tunnelma. Toiminta on tullut ammattimaisemmaksi ja pikkuhiljaa seura on kehittynyt. Minulla on paljon hyviä muistoja, mutta myös huonoja muistojakin, esimerkiksi silloin, kun tipuimme divariin. Olemme saaneet pari mitalia ja kolme Liigacupin voittoa. Maaleja on syntynyt paljon tässä seurassa. Minulla on ollut hienot 12 vuotta tässä seurassa, Rafael muistelee FC Lahden sivuilla.

Lisää Rafaelin mietteitä voi lukea FC Lahden verkkosivuilta.

VPS-FC Lahti sunnuntaina 23.10. kello 15 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia